• új hatékony Covid teszt Csepel és környéke
  • VELASHAPE
    VELASHAPE

muztrzj

Jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet:

Telefon: (06 1) 420-73-09(06 30) 951-65-41
Fax: 06-1-277-4150
Email: szepsegkozponteu@gmail.com

IntimaLase™
Az IntimaLase™ egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus hüvelyszűkítő Er:YAG lézerterápia.
Hüvelytágasság? Méhsüllyedés? Kisajak petyhüdtség?
Vége a diszkomfort érzetnek! Mert van rá hatékony megoldás!
A lézeres kezeléssel visszaadjuk az Ön teljes értékű, elsöprő energiákat felszabadító szexuális életét és a vele járó megnövekedett önbecsülését.
Legyen újra NŐ!
Két lézeres kezelés, mely mindössze 15 perces; metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.
Ráadásul pár nappal a kezelést követően szabadon mehet akár vízpartra, sőt a vízbe is, ezen kívül ismét zavartalanul élvezhetők az együttlétek.
Nőgyógyászati rendelőinkbe szeretettel várják ingyenes tájékoztatásra!
Az IntimaLase™ egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus hüvelyszűkítő Er:YAG lézerterápia.
A klinikai tanulmányok alapján az IntimaLase™ hatékony, könnyen elvégezhető és biztonságos eljárás.
Az IntimaLase™ indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma, melyet a hüvely optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Ez az állapot általában szülést követően, illetve az évek előrehaladtával jelentkezik.
Hogyan működik az IntimaLase™?
A kezeléseket a világ egyik legjobb orvosi lézereit gyártó Fotona cég FotonaSmooth™ modellje segítségével végezzük. A 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist a hüvelyi mukóza szövetben és a kollagén dús medencei fasciában.
A kollagén rostok újrarendeződése és neogenezise a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal okozza a hüvely visszafiatalodását.
Az IntimaLase™ egyedülálló előnye az Ön számára:
A non-ablatív, minimálisan invazív Er:YAG IntimaLase™ kezelés biztonságosabb, gyorsabb és páciensbarát megoldás, mellyel elkerülhetők a hagyományos sebészeti eljárásokkal járó nemkívánatos komplikációk.
A klinikai tanulmányok szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és a páciens szignifikáns életminőségbeli javulásáról számolnak be.
Általában két kezelés ajánlott. Nincs különös műtéti előkészület vagy műtétet követő utógondozás. Ezért Ön azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.
A Fotona világújdonsága páratlan klinikai sikerrel
A legutóbbi tudományos eredmények egyértelműen kimutatták a hüvelyszűkítő hatást és a megnövekedett szexuális kielégíthetőséget.
a páciensek 97%-a értékelte a hüvelyszűkítés hatását határozottan pozitívnak az IntimaLase™ kezelést követően a kezelést követően a hüvelycsatorna átlagosan 17%-kal lett szűkebb
Az örömérzet átlagosan 58%-al erősödött, száma 14%-al több lett
A klinikai eredmények alapján a gyors és egyszerűen elvégezhető IntimaLase™ kezelés egy hatásos, non-invazív eljárás, mellyel elkerülhetők a nemkívánatos mellékhatások és kontraindikációk.
A beavatkozás 15 perces, metszésmentes, fájdalommentes, vérzésmentes és varrásmentes. Két kezelés között 2-4 hét kihagyás javasolt. Nem igényel speciális előkészületeket vagy utókezeléseket. A kezelés után azonnal visszatérhet a normális napi aktivitásához. Szexuális élet, ülőfürdő a kezelés után 3-7 napig nem javasolt.

IncontiLase™
Az IncontiLaseTM egy egyedi, szabadalmaztatott, non-invazív Er:YAG lézer terápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia kezelésére.
Ön is inkontinenciával küzd? Nem tud miatta elutazni?
Ciki a pelenka a bikiniben?
Oldja meg problémáját még a nyaralása előtt! Mert van rá hatékony megoldás!
Két lézeres kezelés, mely gyors; metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.
Ráadásul pár nappal a kezelést követően szabadon mehet akár vízpartra, sőt a vízbe is, ezen kívül ismét zavartalanul élvezhetők az együttlétek.
Nőgyógyászati rendelőinkben szeretettel várják ingyenes tájékoztatásra!
Az IncontiLaseTM egy egyedi, szabadalmaztatott, non-invazív ErYAG lézer terápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia kezelésére.
Az IncontiLaseTM kezelés javallata enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia. Az előzetes klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyedén elvégezhető és biztonságos eljárás.
Hogyan működik az IncontiLaseTM?
A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagén szintézisét a vestibula és a húgycsőnyílás, valamint az elülső hüvelyfal területén.
A nekollagenézis a hüvelymukóza rétegének és az endopelvic fascia feszesítését idézi elő, ezáltal a kollagénrostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezzel az Ön normál kontinencia funkciói visszatérnek.
Az IncontiLaseTM egyedülálló előnye az Ön számára
A legkiemelkedőbb előnye a kezelésnek az, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes, emellett abláció, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra és antibiotikumos kezelésre.
Általában két kezelés ajánlott az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia csökkentésére. Nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. Ezért Ön azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.
Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az IncontiLaseTM kezelés hatásos, biztonságos és kényelmes kezelési opció enyhe és közepes stressz inkontinenciában szenvedő páciensek tüneteinek enyhítésére.
A Fotona világújdonsága páratlan klinikai sikerrel
A klinikai tanulmányok tudományos eredményei kiváló eredményekről számolnak be enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia kezelés tekintetében.
a páciensek csaknem 70%-a teljesen tünetmentes 120 nap elteltével
120 nappal a kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról és 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése
minden stressz inkontinencia mérési paraméter javulása
mellékhatással nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem

 

RenovaLase®
Fájdalmas együttlétek? Visszatérő fertőzések? Kellemetlenek a hormonterápia mellékhatásai? Vége az elutasításnak, az égő, viszkető érzésnek! Legyen Ön az egyetlen partnere társának!
Egy nő életében sokszor alakulnak ki hormoningadozások, ilyen pl. a terhesség, a szoptatás, a menstruációs ciklus, vagy a változókor. Mindez hatással van a hüvelyhámra, mely állapotát a nemi hormonok befolyásolják, és szöveti eltérései eredményezik a hüvelyszárazságot. Hiába szeretnénk kellemesen eltöltött együttléteket életünk párjával, a nem megfelelő nedvesedés miatt csökken a hüvelycsatorna síkossága, ezért a nemi aktus -bármennyire is szeretné, azt- fájdalommal jár, melyet gyakran pici hámsérülés kísér és egy idő után állandósul az égő, viszkető érzés. Emellett egyre gyakoribbá válhatnak a nem kívánt fertőzések, hiszen a sérült, száraz hüvelyfalon könnyedén jutnak be a különböző kórokozók. Gyakran még a tampon felhelyezése és eltávolítása is fájdalmas.
A RenovaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus Er:YAG lézerterápia; indikációja a hüvelyszárazság, melyet a hüvelyhám optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Változókorban az alacsonyabb ösztrogén hormon szint mellett a nemi szervek csökkent vérellátása súlyosbítja a panaszokat. A hüvelyhám elvékonyodásával a hüvelyfal érzékenyebbé válik, veszít a rugalmasságából, szárazabbá válik, amivel a fertőzésekre vonatkozó hajlam fokozódik.
Hogyan működik a RenovaLase®?
A RenovaLase® kezelés alapja a hüvelyfal
szövetének lézer indukált, enyhe és szabályozható fototermikus terápiája, amely serkenti az angiogenezist , fibroblaszt aktivitást és az új kollagén képződését hő vagy ablációs károsodás nélkül . A végső eredmény a hüvelyhám szerkezetének visszaállítása, a hüvelyfal visszavastagodása, illetve javul a vérellátása. Ezzel csökkennek a hüvelyszárazság tünetei, mint például szárazság, viszketés, irritáció és fájdalmas nemi élet.
A RenovaLase® egyedülálló előnye az Ön számára:
Mivel nincs szükség a hosszú távú ösztrogén hormon kezelésre, a RenovaLase® lézeres kezelés azon páciensek számára is alkalmas, akik ösztrogénfüggő rákos betegségben szenvednek (mint például endometriális rák, emlőrák, stb). A tanulmányok szerint a hüvely szárazsága csaknem 100%-ban megszűnik, visszatér a hüvelyi komfortérzet, a szexuális elégedettség fokozódik, mindez hormonmentesen. A hüvely fala újra rugalmas lesz, ezáltal panaszai megszűnnek, újra élvezheti a fájdalom nélküli együttléteket is.
A lézeres kezeléssel visszaadjuk az Ön teljes értékű, elsöprő energiákat felszabadító szexuális életét és a vele járó megnövekedett önbecsülését.
Legyen újra NŐ!
Ráadásul pár nappal a kezelést követően szabadon mehet akár vízpartra, sőt a vízbe is, ezen kívül ismét zavartalanul élvezhetők az együttlétek.
Kisajakfiatalítás
Az életkor előrehaladtával, a női hormon szintjének csökkenése következtében a kisajkak és a hüvelybemenet hámja veszít rugalmasságából, petyhüdtebbé válhat, elszíneződések jelenhetnek meg rajta. Ezek a sok nőt rendkívül zavaró elváltozások eddig nem voltak kezelhetők.
A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott SMOOTHTM mód technológiával lehetővé teszi a hüvelybemenet és a kisajkak hámjának felfrissítését, megfiatalítását. A kezelés hatására a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, vérellátásuk jelentősen javul, a kiszáradó, elszíneződött felszín pedig visszanyeri rózsaszínes árnyalatát és bársonyosságát.
E látható és érezhető változások jelentősen hozzájárulhatnak a kezelt nők önbecsülésének javításához.

Comments Are Closed!!!
Hívjon itt minket !

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. Valamint a GDPR-t a felső menüpontban olvashatja. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás