• új hatékony Covid teszt Csepel és környéke
  • VELASHAPE
    VELASHAPE

40 éves kor felett az arc középső és alsó része ereszkedésnek indul és emiatt a látvány miatt érezzük az idő múlását.
A forradalmian új Silhouette-Lift tehnikának köszönhetően azonban lehetőség nyílik visszakapni azt az arcot, azt a mosolyt, azt a frissességet, amit annyira hiányolunk. Mindezt megterhelő sebészi beavatkozás, altatás, kórházi benntartózkodás nélkül, rövid lábadozási idő mellett.
A Silhouette-Lift egy új arcemelési technika, amit helyi érzéstelenítésben, kevesebb mint 45 perc alatt tud elvégezni egy képzett plasztikai sebész.
A gyors felépülés lehetővé teszi a páciens számára, hogy 2-3 nap alatt visszatérjen a normál hétköznapi aktivitásához, 2 hét múlva az a beavatkozás legapróbb jelei nélkül az arc is elnyeri a kívánt természetes megjelenést.

A bevatkozás 4 lépésből áll:
Szálak behelyezése, felfüggesztés, megfeszítés és rögzítés.
A Silhouette-Lifthez használt szálak a szöveti sérülést elkerülendő, nem fogazott szálak. Apró felszívódó kónuszai megkapaszkodnak a bőr alatti mélyebb rétegben, körülöttük kötőszövet képződés indul. Az erős kötőszöveti rostok kialakulásával párhuzamosan a szálon lévő kónuszok felszívódnak, csak a sebészetben régóta használatos polipropilénből készült függesztőszál marad meg, ami a kialakult kötőszöveti rostokhoz rögzölve emeli meg az arcot.
A szálak a halántéktájon a hajas fejbőrnél ejtett mikro-behatolásnál kerülnek behelyezésre és rögzítésre.
A szálak mentén kialakuló kötőszövet képződés a hagyományos felfüggesztési módszereknél erősebb mechanizmust biztosít.
Az Új Silhouette-Lift szálak kiküszöbölik a mozgással, szál megtöretéssel kapcsolatos problémákat, amik a fogazott szálakkal előfordulhattak.
A módszer ideális az orr-szájzugi redő, a marionette ráncok kezelésére, a középarc teltségének visszaadására, valamint a nyak bőrének simítására. Mindezek a fiatalosabb megjelenés alapjául szolgálnak.
Az eredmény meggyőző. Az arc fáradt megjelenése eltűnik, fiatalos és természetes megjelenést ad több évre.
A Silhouette-Lift egyszeri beavatkozás, nincs mellékhatása, műtéti kockázata.

 

Tájékoztató

Az arc megfeszítése nemcsak az idősebb korosztály körében népszerű plasztikai beavatkozás. 40 éves kor felett az arc középső ( középarc ) és alsó része ereszkedésnek indul, ennek következtében idősebbnek látjuk magunkat, mint amit az idő múlása indokolna. A forradalmian új Silhouette Lift arcemelési technika leginkább ideális módszer a kialakult mélyebb barázdák kezelésére, mint pl. az orr-szájzugi redő és a marionette ráncok. A Silhouette-Lift más arcfiatalítási módszerekkel, pl. ráncfeltöltéssel, endoszkópos homlokplasztika, felső- és alsó szemhéjplasztika és toka zsírleszívással kombinálható. A jól megválasztott esetben a Silhouette-Lift a nagyobb műtéti beavatkozások időpontját évekkel eltolhatja. Ez az új arcemelési technika visszaadja a középarc teltségét és feszességét, valamint elsimítja a nyak bőrét is. Mindezek fiatalosabbá teszik a megjelenést.
Húzza az arcbőrét hátra és felfelé, amennyiben tetszik az eredmény, alkalmas az eljárásra. Bőrünk életkorunk előrehaladtával egy öregedési folyamaton megy keresztül. Csökken a bőr kollagén tartalma és rugalmas rostjainak száma, ezzel párhuzamosan csökken a bőr feszessége. Az arc és a nyak puha bőre egyre petyhüdtebbé válik, a gravitáció hatása egyre kifejezettebb lesz. A bőr és a bőr alatti kötőszövetek sorvadása következtében bőrünk meglazul, lógni kezd. A fiziológiásan meglevő redők elmélyülnek és újabb ráncok keletkeznek. Ez a folyamat mindenkinél más – más életkorban kezdődik és változó sebességgel halad előre. Az egyén alkati tulajdonságain túl bizonyos tényezők erősen befolyásolják, felgyorsítják a bőr természetes öregedési folyamatát. Ezek a tényezők földrajzi hovatartozás, az időjárási viszonyok ( napos órák száma, nedvesség, szél, hőingadozás ), a túlzott napozás, az életmódbeli szokások ( túlzott stressz, ~ alkohol- és nikotinfogyasztás, nem elegendő alvás, pihenés hiánya), bizonyos betegségek ( májbetegség, érelmeszesedés, magas vérnyomás, cukorbetegség, bizonyos gyógyszerek tartós szedése ). Minél több ultraibolya sugárzás éri a bőrét élete folyamán, annál nagyobb a bőr károsodása. Mindezen elváltozások igen szembetűnőek az arcon, nyakon. A kialakult elváltozások miatt idősebbnek néz ki, mint amilyennek érzi magát. A Silhouette-Lift egy új arcemelési technika, amit helyi érzéstelenítésben, ambuláns keretek között, kevesebb mint 45 perc alatt el lehet végezni. Ez a modern arcfeszesítő egyszeri beavatkozás, nincs mellékhatása és elfelejthetjük a nagy plasztikai műtétet és az azzal járó megterhelést, műtéti kockázatot, altatást és a kórházi benntartózkodást. A minimal invasive, úgynevezett „ebédidős” beavatkozások közé tartozik. A Silhouette-lift egy szálakkal történő  minimális megterheléssel járó új technika, ami az arc megereszkedett képleteinek emelését szolgálja.  A Silhouette szálak erős és tartós húzó erőt fejtenek ki a megemelt szövetekre, amelyek a halántéknál fix felfüggesztési ponttal bírnak. A Silhouette-Lift alkalmával a petyhüdt, kinyúlt és  ráncosodó bőrt megfeszítjük, de annak kimetszésére nincs szükség. A gyors felépülési idő miatt 2-3 nap alatt silhouette01visszatérhet a páciens mindennapi aktivitásához. A végleges eredménye csaknem azonnal látszik. A beavatkozás után 2 héttel az arc visszanyeri természetes és fiatalos megjelenését. Az arc- és nyakbőr ismét sima és fiatalos lesz. Természetes elvárás a hölgyek és urak részéről, hogy arcukon és nyakukon a bőr feszes legyen, így arcvonásaik fiatalosak maradjanak. A forradalmian új Silhouette-Lift tehnikának köszönhetően helyreáll az arc és a nyak bőrének a feszessége és visszaadja a középarc teltségét, így fokozva a fiatalos megjelenést és növelve az önbizalmat.

A Silhouette-Lift technika a működési elvéből adódóan a jelenleg ismert legmegbízhatóbb módszer a hasonló eljárások között. A szál egyedi kiképzése megakadályozza, hogy meg- vagy eltörjön a bőr alatt és semmiféle károsító hatása nincs. Így az eredmény hosszantartó. A Silhouette-Lift nem tud korrigálni minden, a páciens által megálmodott, néha irreális elvárást az arcon. Nem lehet mindent ezzel a beavatkozással megoldani. Ennek egyrészt műtéttechnikai korlátai vannak, másrészt csak olyan korrekció hajtható végre, mely illeszkedik az arc harmóniájába. A Silhouette-Lift nem tud javítani a jelentős bőr- és zsírszaporulaton  a felső szemhéjnál és a tokánál. A száj környéki ráncokat sem tudja teljesen eltüntetni. Ezeket az elváltozásokat is meg lehet szüntetni, de egyéb beavatkozással kell kiegészíteni ezt a forradalmian új arcfeszesítő technikát ( ráncfeltöltés, endoszkópos homlokplasztika, alsó és felső szemhéjplasztika, lézeres hámlasztás ).
A Silhouette-Lift szálak és az eljárás rendelkezik az amerikai és európai uniós, biztonságot szavatoló bizonyítványokkal: FDA és CE minősítés. A módszert csak speciális tanfolyamot elvégzett plasztikai sebészek alkalmazzák.

 

A SILHOUETTE – LIFT eljárás ISMERTETÉSE

TEENDŐK MŰTÉT ELŐTT
Ezen arcfiatalító beavatkozás előtt csak ritkán van szükség bármilyen vizsgálatra. Ha Ön dohányzik, aszpirint, egyéb véralvadásgátló gyógyszert vagy más gyulladáscsökkentő tablettát ill. egyéb gyógyszert szed, kérem jelezze ezt nekünk ! Ezek a vérhigitó szerek fokozhatják a vérzési hajlamot.
Az arcfeszesítő eljáráshoz nem szükséges a hajat levágni, de a műtét előtti napon célszerű gondosan hajat mosni.

Beavatkozás részletes leirása:

A Silhouette-Lift arcfeszesítő eljárást majdnem mindig helyi érzéstelenítésben végezzük. Ha az arcemelést egyéb beavatkozással kombináltan hajtjuk végre, akkor intravénás bódítást vagy altatást is alkalmazhatunk.
A hagyományos arcplasztika esetén a megereszkedett bőrt lepreparáltuk az silhouette02alapjáról és a bőr alatti fasciát is megfeszítettük, e zzel javítva az eredményt és annak tartósságát. A megfeszítést követően a feleslegessé váló bőrt kivágtuk. Egyértelműen megállapítható, hogy a Silhouette-Lift nem helyettesíti az arcplasztikát. Ha az arc megereszkedése olyan mértékű, hogy bőrkimetszésre is szükség van, akkor arcplasztika a jó megoldás. A Silhouette-Lift eljárás alkalmával halántéktájon a hajas fejbőrben egy kis metszést ejtünk, amelyen keresztül behelyezzük a szálakat a bőr mélyebb rétegeibe, megfelelő irányba és erővel megfeszítjük azokat. A kívánt eredmény elérése után rögzítjük azokat a halántékizom rostos bőnyéjéhez.
A teljes gyógyulás után ezek a hegek csaknem láthatatlanok, mivel a hajas fejbőrön belül, rejtett pozícióban vannak. A Silhouette-Lift -hez használt szálak esetén nincs szöveti sérülés, mivel ezek a szálak nem fogazottak. A szálak – a sebészetben már régóta használt – polipropilénből készülnek, amelyekre mint egy függesztő szálra apró, felszívódó kónuszok vannak rögzítve. Ezek a felszívódó kónuszok megkapaszkodnak a bőr mélyebb rétegeiben és körülöttük kötőszöveti rostok épülnek ki. A szálak mentén kialakuló erős kötőszöveti rostképződés a hagyományos felfüggesztési módszereknél erősebb rögzítést eredményez. Az erős kötőszöveti rostok képződésével párhuzamosan a szálon lévő kónuszok felszívódnak és csak a felfüggesztő szálak maradnak meg, amelyek így már erősen és tartósan rögzítik az arc és a nyak bőrét új, megemelt pozíciójában.  A bőrt és a bőr silhouette03alatti szöveteket a megfelelő irányba húzva és rögzítve visszahelyezzük azokat az eredeti pozíciójukba, helyreállítva ezzel a fiatalos arckontúrt. A bőrbe vésődött igen mély barázdákat önmagában ez az eljárás nem szünteti meg, de ellaposítja azokat. Egyéb kiegészítő eljárásokkal ezeken is javíthatunk.
A Silhouette-Lift általában az arc alsó kétharmadát és a nyakat érinti. Ez a modern arcfeszesítő eljárás nem tartalmazza a homlok és a szemhéjak korrekciós műtétét, de kérésre   válogatott esetben   ezeket is elvégezzük az Silhouette-Lift -tel egyidőben. Általában a legjobb eredményt az arc és nyak bőrének együttes műtéti korrekciója hozza meg.
A plasztikai beavatkozás végén gézlapokkal fedjük a sebeket és rugalmas nyomókötést helyezünk fel.

 

TEENDŐK MŰTÉT UTÁN

Ez egy minimal invasive beavatkozás, így nincs szükség kórházi benttartózkodásra. Ha kombinált műtét keretében végeztük el a Silhouette-Lift –tet, akkor együttesen bíráljuk el ennek szükségességét. Ha önmagában végeztük el a beavatkozást, akkor haza lehet menni az eljárás végeztével. Az arcfiatalító plasztikai műtét után minden esetben igen rövid pihenés és kímélet szükséges. A műtétet követő 1-2 nap apró kellemetlenséggekkel járhat, de ezek csak átmeneti problémák, amelyeket a Silhouette-Lift szálak behelyezését követő oedéma és feszülés okoz. Kb. 10 nap szükséges a bőr teljes regenerációjához és a beavatkozás apró jeleinek, pl. tűszúrási pontok vagy duzzanat megszűnéséhez. Igen ritka esetben ezek pár hétig is megmaradhatnak, de azután nyomtalanul eltűnnek. Ezek természetes velejárói lehetnek a Silhouette-Lift technikának. A varratszedés általában 10-14 nap után várható.
A plasztikai beavatkozás utáni első héten tilos minden olyan tevékenységet folytatni, amely az arc vérbőségét okozhatja ! Pl.: erőlködés, bármilyen erős meleghatás, forró, erősen fűszerezett ételek- és alkohol fogyasztása. A speciális rugalmas kötés viselése pár naptól, szükség szerint a varratszedésig javasolt. A plasztikai beavatkozás után 2 hétig tartózkodjon minden megerőltető sporttól és fizikai tevékenységtől ! Kerülni kell a napozást és a szoláriumot ezen időszak alatt ! A varratszedés után 2 nappal ismét lehet hajat mosni. Sminket rugalmas rögzítés levétele után azonnal fel lehet helyezni. Hajfestés a teljes sebgyógyulásig tilos !
Minden plasztikai beavatkozás után rendszeresen ellenőrzésre kell járni, így a Silhouette-Lift után is. Ennek rendszeressége függ a beavatkozás jellegétől és a páciens egyéb alkati tényezőitől. Az előírt időpontokban elvégzett controllok alkalmával megvizsgáljuk a műtéti területet és megbeszéljük  a további teendőket. Kérem, ne feledje, ha bármi kérdése vagy problémája van, akkor az előre megbeszélt időponttól függetlenül is keressen bennünket !

 

EREDMÉNY

A forradalmian új Silhouette-Lift tehnikának köszönhetően helyreáll az arc és a nyak bőrének a feszessége és visszaadja a középarc teltségét. Az elért hatás természetes, a páciens arckifejezése kevésbé tűnik fáradtnak. Ezek együttesen fokozzák az arc fiatalosabb és frissebb megjelenését, így növelik az önbizalmat. Indokolt esetben egyéb beavatkozással ( endoszkópos homlokplasztika, alsó- és felső szemhéjplasztika, ráncfeltöltések és lézeres hámlasztás ) még tovább lehet javítani az eredményen. Az arcfiatalító plasztikai beavatkozás magabiztosabbá teszi a hölgyeket és urakat. A Silhouette szálak erős és tartós húzó erőt fejtenek ki a megemelt szövetekre. A Silhouette-Lift technika eredménye hosszú ideig tart, de nem örökké. Jelenlegi tapasztalataink szerint a módszer tartóssága 2-3 év, esztétikai indikáció esetén. A klinikai kutatási eredmények alapján a helyreállító célzattal behelyezett szálak által elért eredmény hatása négy évig tart. A gravitáció, a szövetek víztartalmának és rugalmasságának változása az életkorral összefüggő egyéb változások együtt vannak hatással az arc és az arc alatti szövetek mennyiségére, minőségére. Ezek együttesen befolyásolják a megjelenést. Ha az évek nyomot hagynak az arcon és a nyakon, akkor szükség lehet a bentlevő szálak ismételt megfeszítésére, ill. egyéb arcfiatalító beavatkozásra, amely korrigálja ezt.

Comments Are Closed!!!
Hívjon itt minket !

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. Valamint a GDPR-t a felső menüpontban olvashatja. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás