Vékony szálas kontúrterápia kezelés – Thread lifting FTC

Vékonyszálas kontúrterápia – Műtét nélküli arcfiatalítás biofonallal

Az arcfiatalítás forradalma! A vékonyszálas kontúrterápia az esztétikai bőrgyógyászat forradalmian új, műtét nélküli megoldása, a kor előrehaladtával megereszkedő, lazává való bőr minden eddiginél hatékonyabb megemelésére és feszesítésére.

Kinek ajánljuk?
Minden olyan, elsősorban 35 év feletti páciensnek, akinek lazává vált a bőre, az arckontúrja elvesztette a határozottságát, és ezt nem sebészeti úton szeretnék korrigálni.Ajánljuk azon pácienseinknek is, akik az arckontúrozásán túl a fonalak által beindított biostimuláció segítségével egy időben szeretnék bőrüket látványosan megújítani.Mely célok elérésében segít a kezelés?
Az arc és nyak fiatalításában
A test egyéb területein – például has, felkar – megereszkedett bőr feszesítésében

Kezelés alapelve:
Az eljárás során vékony tűk segítségével a bőr megfelelő rétegébe juttatott bio-aktív, teljesen felszívódó, steril szálakkal dolgozunk. A multifil szálak a bőr rögzítésén túl, a kollagén termelés fokozódását is biztosítják, valamint élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat. Néhány hét alatt a fonalak a kollagéntermelés fokozásával új, saját kollagén kötegeket hoznak létre a bőrben, amitől az ismét feszessé válik. Ezenkívül élénkítik a helyi mikrokeringést, és összetett regenerációs folyamatokat aktiválnak a bőr kötőszöveti rétegében. Az így kontúrozott és megemelt arc megjelenése fiatalossá válik.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
Ez az egyedülálló, biztonságos bőrfiatalító eljárás mindössze egyszer 1 órát vesz igénybe és nem igényel speciális előkészítést, a szubjektív panaszok enyhítésére helyi fájdalomcsillapító krémet alkalmazunk. Minimális felépülési idő mellett az azonnali, de 6-8 hét alatt kiteljesedő és tartós eredmény garantált.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
Gondos előkészítés és a sterilitás szabályainak betartásával, a felülfertőződés kockázata minimálisra csökkenthető. A kezelést követő néhány napban, enyhe duzzanattal, bőrpírral, esetleg bevérzéssel számolhatunk.

Ellenjavallatok
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, valamint vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?
Lézerkezelések
PRP (Drakula terápia)
Ránctöltés, térfogatpótlás
Izomrelaxáló botulinum toxin kezelés