Cikkek rólunk

EGY LEGUTÓBBI VENDÉGÜNK ÜZENT NEKÜNK:

” Jó napot! Enikő vagyok és kedden voltam botoxon. Szuper mert egyáltalán
semmit nem látok oldalt, eltűnt minden!! Köszönöm” 2016.05.30.

 

Már a nyakunk sem árulkodhat a korunkról!

Elterjedt az a tévhit, hogy hiába a plasztikai műtétek megannyi csodája, két testrészünk mindig is árulkodni fog a korunkról: a nyakunk, és a kezünk…. Nos, a legszembetűnőbb egy személyes kontaktusnál a nyakunk állapota. A nyaki bőr megereszkedése ugyanis mindent elárul rólunk…. Ám nem hiába napjaink rengeteg újabb vívmánya: bár még nem közismert, de egy egyszerű beavatkozással ma már rengeteget javíthatunk a nyakunk állapotán…Mindezt úgy, hogy nincs komoly műtét, nincs hetekig tartó gyógyulás…
Csepelen, a Királyerdei Szépségközpontban plasztikai sebészünk nem egy ilyen beavatkozást csinált már, és nagyon elégedett a módszer által kínált lehetőségekről.

Még egy – két éve is komoly beavatkozást igényelt az a plasztikai műtét, amellyel a tokát és a nyakat hivatottak feszesíteni. Ugyanis egy komolyabb nyaki megereszkedést kimetszéssel, illetve egy komoly arcplasztikai műtéttel lehetett csak korrigálni. Az utóbbi években jelentek meg azok a nagyon kicsi műtéti beavatkozással járó eljárások, amelyek gyakorlatilag ugyanúgy a meglazult kötőszövetet, a megereszkedett bőrt hivatottak feszesíteni. Magyarul: ránctalanítja ezt a területet. Az úgynevetett Silhouette fonalak alkalmazásával ezt nagy mértékben el tudjuk érni. Egy nagyon pici metszés után bevezetünk három, vagy négy fonalat. Ezek segítségével a megfelelő pontokon keresztül a megfelelő irányban megemeljük a megereszkedett bőrt és megfeszítjük azt. Minden arc más, így mindegyik esetben más és más pontokon vezetjük be ezeket a fonalakat és más pontokon is húzzuk meg azokat. Óriási előny, hogy ezekkel a fonalakkal nagyon jól lehet irányítani a plasztikázandó területet. Ezeknek a fonalaknak több fajtája van: van, amelyik teljesen felszívódik, és műtétet sem igényel. Ezzel egy fél-egy centiméteres emelést lehet elérni, és 3-5 évig is látható marad az eredménye. A Silhouette fonalak másik fajtájával már nagyobb emelést tudunk elérni. Itt tulajdonképpen beültetjük ezeket a fonalakat, és az arc-nyak határon kivezetett fonalakkal meg lehet húzni a toka illetve a nyak részt is.
Van persze olyan eset is, amikor csak a toka van megereszkedve. Ilyenkor a nyak részre húzunk be cikk-cakk irányban fonalat, meghúzzuk, és ezzel eltüntetjük a tokát. – ismerteti az egyszerű eljárást Buyovszky doktor úr.
Az eredmény a néhány millimétertől kezdve a több centiméterig szabályozható, alakítható. Ez teljesen egyénektől függ, illetve attól, kinek milyen korrekcióra van szüksége. Az eredmény egyébként azonnal látható, így a beavatkozás végén a páciens az orvossal együtt megnézi, elérték-e a kívánt eredményt. Ha nem, ott helyben, a fonalak meghúzásával lehet ezt korrigálni. Sőt, néhány év múlva, amikor kezd a bőr ismét megereszkedni, a beültetett fonalak segítségével még egyszer lehet feszesíteni a bőrt, így az eredmény igen tartósnak mondható. A beavatkozás ára a felhasznált fonalak számától és milyenségétől függ. Az viszont biztos, hogy nagyobb műtéti kockázat nélkül, azonnali eredmény reményében feküdhet fel a pácines a műtőasztalra.

24_1_2_3_4_5

Kedves Katalin,

„ A kedvező árak és a szolgáltatás minősége alapján választottam a KIRÁLYERDEI Szépségközpontot. A kezeléseket hétvégi időpontokban is igénybe lehet venni, ami munka mellett nem utolsó szempont. Minden alkalommal mindenki nagyon figyelmes volt  és hozzáértésük segítségével jó eredményeket sikerült elérni a kezelések során.
Nem csalódtam.
 A kezeléseket hatékonynak tartom, akik pedig végzik, nagyon kedvesek. Egyszerű az időpont egyeztetés és mindig pontosak.
Én mindenkinek szívesen ajánlom, akinek fontos, hogy megbízható szakemberek kezébe kerüljön és, hogy a várt eredményt megkapja a kezelésektől. Szerencsére a klinika számos csomag ajánlatot és kedvezményt is biztosít, hogy minél több szépülni vágyó számára elérhető legyen.”

Nagyon köszönöm!!!
Tünde