Új SGTI-flex COVID-19 Antigén gyors teszt

A Covid-19 Ag antigén gyors teszt a fertőzést okozó vírus antigénjét mutatja ki. A PCR-től eltérően alacsonyabb érzékenységű, de annál gyorsabb vizsgálati módszer a vírus meglétének kimutatására szolgál a betegség korai szakaszában.
Tájékoztatjuk, hogy a gyors teszt nem alkalmas a hatóság által kért PCR vizsgálatok kiváltására (pl. karantén alóli felszabadítás, műt
ét előtti kivizsgálás).


Hogyan kell készülni a tesztre? A vizsgálatot megelőzően lehet étkezni, viszont a vizsgálat előtti 1 órában kerülni kell a dohányzást. Hogyan zajlik a teszt? A vizsgálat az orrgaratból levett mintából történik meg. Mennyi idő alatt van eredmény? Leletét a mintavétel napján, a validálást követően az online ügyfélszolgálati felületünkről tudja letölteni. Mi történik, ha pozitív az eredmény? Az eredmény: „negatív” vagy „pozitív” vagy „nem értékelhető” lehet.
„Pozitív” teszteredmény esetén megerősítésként PCR elvégzése mérlegelendő.
A „negatív” eredmény nem zárja ki teljes biztonsággal a fertőzés fennállásának lehetőségét, COVID gyanú esetén mindenképpen PCR vizsgálat végzése mérlegelendő.
„Nem értékelhető” eredmény esetén a vizsgálat ismétlése javasolt.
A szenzitivitás azoknak a betegeknek a százalékaránya a valódi betegek között, akiknek a tesztje pozitív (azaz milyen valószínűséggel mutatja ki a teszt a betegséget valódi fertőzöttség esetén).
A specificitás azoknak az egészségeseknek a százalékaránya a valódi egészségesek között, akiknek a tesztje negatív (azaz milyen valószínűséggel mutatja egészségesnek a nem fertőzött személyt a teszt).
Ez azt eredményezi, hogy ha egy teszt esetében mindkét érték magas, kicsi az álnegatív és álpozitív eredményének valószínűsége.
A teszt ára 12.000 Ft. Hétvégén is igénybe vehető ! Angol, Német vagy Olasz nyelvű lelet fordítás 6000 Ft.
Érdeklődés: (06 1) 420-73-09 vagy (06 30) 951-65-41

Kérjen itt időpontot tőlünk, és mi segítünk egészségügyi problémája megoldásában. Kérem töltse ki ezt a néhány sort hogy segíthessünk, adatait bizalmasan kezeljük